Personal


MARIE LINDAHL

Massage- och bindvävs terapeut. Utbildad på Axelsons Gymnastiska Institut 1993-1994. Driver Lugn & Ro som jag var med och startade år 2000.

I mina behandlingar använder jag mig både av klassisk massage och bindvävsmassage. Det ger mig möjligheten att arbeta med hela muskeln från ursprung till fäste vilket är väldigt viktigt för att nå ett hållbart resultat.

Många av mina kunder har gått hos mig regelbundet i över tio år. Förutom att man blir avslappnad, smidigare och rörligare blir kroppen också mer motståndskraftig mot påfrestningar.

Välkommen!

/Marie
0709-171731


BENNY OLSSON

Certifierad Massör, hälsokonsulent och kostvetare.

Inriktning på djupbehandling/pressur av trött och spänd muskulatur. Jag har arbetat heltid med friskvård sedan -91. Mina två senaste arbeten var som friskvårdsansvarig på Amugruppen (numera Lernia) och som grundare och ägare av friskvårdscentret Lady Fitness Center 1997-2008. Massage ger mig en unik möjlighet att komma en klient nära på ett personligt plan, genom att direktbehandla deras muskler och får dem att förstå friskvårdsbehovet.

Jag är tillgänglig vissa tider på Lugn & Ro men jobbar främst med företagsmassage.

Välkommen till mig!

/Benny
0707-220111


LISA LINDBERG

Ni kan boka tid hos mig via www.bokadirekt.se:

De senaste tre åren har hälsa och friskvård varit en stor del av mitt liv, med träning och en sund kosthållning. Jag tycker att en utmaning eller två berikar livet lite extra.

I ett stressigt samhälle är det viktigt att hitta den där egna tiden och ge sig möjlighet till återhämtning. Massage är ett ypperligt sätt att komma ner i varv och ge sin kropp möjlighet att återhämta sig. Jag är Certifierad Massageterapeut, utbildad på Hälsoteket i Malmö, blev klar i januari 2014. Jag är också utbildad undersköterska och varvar mina två yrken under veckan.

Jag använder mig av den svenska klassiska massagen i avslappnande, förebyggande och i rehabiliteringssyfte. Jag använder mig även ofta av speciella töjnings och avlappningsmetoder för att få en ännu bättre, långvarig och mer djupgående effekt i musklerna.

Välkommen!

/Lisa
0702-304465


AMANDA FALCK

Certifierad massör, personlig tränare, mammamage-tränare.

Jag arbetar med djupgående och behandlande massage, med inslag av triggerpunktsbehandling och avspänningstekniker. Min avsikt är att du ska känna dig betydligt mer avslappnad i kroppen och att dina muskelsmärtor minskat efter behandlingen. Jag har ett stort intresse och kunskap inom träning, kost, hälsa och muskelobalans.

För att förändra och därmed förbättra din hållning behöver du stärka din kropp och muskulatur inifrån-ut. Som mammamage-tränare hjälper jag dig att stärka din kropp före, under och framför allt efter din graviditet. Förebyggande träning för att i största mån bibehålla styrka och undvika dålig hållning, bukproblem såsom muskeldelning (diastas) och/eller tarmbesvär. Genom tydliga instruktioner och en medvetenhet kommer du kunna träna på ett mer effektivt och roligt sätt. Då ses vi antingen på Lugn & Ro eller utomhus i någon av våra parker för att fokusera på dig och dina mål.

Vi ses!

/Amanda
0704-450717